Пребарај ново возило

Пребарувајте возила со највисок квалитет и највисока препродажба во индустријата. Не можете да погрешите со Хонда.

Видео повик или разговор во живо сега!

Нашата единствена платформа ви помага да се поврзете на начинот на кој сакате. Можете да одлучите со кого сакате да се поврзете и како да го направите тоа. Можете дури и да склучите договор!

Резервирајте состанок за услуга

Ние ви обезбедивме повеќе начини за поврзување што најдобро ви одговара. Изберете од една од нашите специјални понуди подолу или резервирајте го вашиот состанок преку Интернет и изберете го вашето време.

Пребарај за користено возило

Прелистајте од огромен избор на квалитетни договори за закуп и високо квалитетни неодамнешни занаети. Имаме многу возила за да го исполниме вашиот буџет.

Резервирајте тест возење

Резервирајте со нашата брза и едноставна форма подолу или поврзете се со претставник за продажба по ваш избор за да побарате посебно барање. Погледнете ја нашата единствена страница за продажен тим.

Образец за експресно возење

Понекогаш не е секогаш јасно како да го испуштите вашето возило по часови или како да направите посебни барања за услуги. Едноставно испечатете ја нашата форма и оставете ја во вашиот автомобил кога ќе ја оставите.

КНИГИ ИСПИТУВАЈТЕ ВОЗАRIЕ СЕГА!

  име

  Е-пошта

  телефон

  Направете / моделирајте

  Година

  Изберете датум и време

  Со поднесување на овој формулар ќе закажете тест-возач без обврска и продавач ќе ве контактира што е можно поскоро.

  Зошто да не одберете нас

  Финансирањето е лесно

  Нашиот оддел за финансии без стрес може да најде финансиски решенија за да ви заштеди пари.

  МАСИВЕН ИЗБОР НА ВОЗИЛА

  Со огромен избор на нови и користени возила, плус пристап до многу повеќе, ние се стремиме да ве однесе зад воланот на вашиот совршен автомобил.

  Доверба од илјадници

  Секој ден нови понуди. Многу понуди на самото место, доверливи од заедницата со илјадници корисници.

  Сервис и одржување на автомобили

  Нашиот оддел за услуги го одржува вашиот автомобил за да остане безбеден на патот уште многу години.

  УСЛУГА И ПОПРАВКА

  УСЛУГА ЗА ОДРУВАЕ 2 УСЛУГА
  ЗАДРЖИ ГО
  ЧИСТА
  • Дишете чист воздух во вашиот
   возило во текот на сезоната што претстои.
  • Филтерот за воздух на вашето возило ги отстранува загадувачите како што се прашина, полен, смог и спори на мувла од воздухот што влегува во вашето возило.
  ЗИМСКИ ПАКЕТ ЗА ГОТИ
  ПЛУС ДАНОК
  1031.06

  Пакетот вклучува:

  • Челични тркала
  • X-мраз гуми од 16 инчи
  • Вентили на гуми
  • Инсталација и балансирање
  ЗИМСКИ ПРОМЕН НА ПЛОМЕНИ
  ПЛУС ДАНОК
  $ 99.95
  • Инсталирајте сезонски гуми на бандажи
  • Плус усогласување на 4 тркала
  • Монтирајте ги и балансирајте ги сезонските гуми
  • Рег 179.95 УСД плус даноци
  ВОЗДАВНИ СОПИРАА
  ЗА
  ЖИВОТОТ
  • Купете и инсталирајте комплет Оригинални заменски сопирачки Хонда и ние ќе ви обезбедиме заменски подлошки за истиот систем на компонентата на сопирачката без наплата, сè додека го поседувате возилото!
  • Побарајте детали или посетете ја Honda.ca
  ПАECЕТЕ СПЕЦИЈАЛНИ
  ПЛУС ДАНОК
  $ 99.95
  • Промена на маслото и филтерот
  • Ротирајте ги и балансирајте ги гумите
  • Инспекција на системот за ладење
  • Мулти-точка список за безбедност
  • Вчитајте ја батеријата за тестирање
  4-АЛИГЕНМА НА ТРКАЛА
  ПЛУС ДАНОК
  $ 129.95
  • Зголемете го векот на траење на вашите гуми
  • Зголемете го животниот век на компонентите на суспензијата
  • Зголемете го животниот век на компонентите на погонската линија
  • Зголемете ја ефикасноста на горивото
  • Искусете неспокојот возење
  ПОД-СИМБОЛ 1
  ОД
  $ 40.99

  Препорачано одржување на фабриката:

  • Завртете ги гумите, проверете дали има абење и прилагодете го притисокот.
  ГЛАВЕН ПРИМЕТ Б / Б1 / 09
  ОД
  $ 240.99

  Конвенционално моторно масло од

  • Заменете го моторното масло и филтерот.
  • Завртете ги гумите, проверете дали има абење и прилагодете го притисокот.

  • Сервисни сопирачки предни и задни.
  • Проверете ги прилагодувањата на рачната сопирачка.
  • Проверете ги краевите на прачките, менувачот на управувачот и чизмите.
  • Проверете ги компонентите на суспензијата.
  • Проверете ги чизмите за погонски чепови.
  • Проверете ги цревата и линиите на сопирачките (вклучително и ABS).
  • Проверете ги сите нивоа на течности, состојбата на течности и проверете дали има протекување.
  • Проверете го издувниот систем.
  • Проверете ги линиите и врските со гориво.
  • Проверете го датумот на истекување на шишето за поправка на пневматикот (ако е опремено)

  Прочитај повеќе
  ПОД-СИМБОЛ 2
  ОД
  $ 98.99

  Препорачано одржување на фабриката:

  • Заменете го елементот за чистење на воздухот.
  • Заменете го филтерот за прав и полен.
  • Проверете и прилагодете го погонскиот ремен.
  ГЛАВЕН ПРИМЕТ Б / Б1 / 09
  ОД
  $ 257.99

  Синтетичко моторно масло од

  • Заменете го моторното масло и филтерот.
  • Завртете ги гумите, проверете дали има абење и прилагодете го притисокот.

  • Сервисни сопирачки предни и задни.
  • Проверете ги прилагодувањата на рачната сопирачка.
  • Проверете ги краевите на прачките, менувачот на управувачот и чизмите.
  • Проверете ги компонентите на суспензијата.
  • Проверете ги чизмите за погонски чепови.
  • Проверете ги цревата и линиите на сопирачките (вклучително и ABS).
  • Проверете ги сите нивоа на течности, состојбата на течности и проверете дали има протекување.
  • Проверете го издувниот систем.
  • Проверете ги линиите и врските со гориво.
  • Проверете го датумот на истекување на шишето за поправка на пневматикот (ако е опремено)

  Прочитај повеќе
  ПОД-СИМБОЛ 5
  ОД
  $ 113.99

  Препорачано одржување на фабриката:

  • Заменете го течноста за ладење на моторот.
  ГЛАВЕН ПРИМЕТ 0
  ОД
  $ 79.99

  Фабрички препорачано одржување

  • Заменете го моторното масло и филтерот
  УСЛУГА ЗА ОДРУВАЕ 2 УСЛУГА
  ЧУВАЈТЕ
  ЧИСТ
  • Дишете чист воздух во вашиот
   возило во текот на сезоната што претстои.
  • Филтерот за воздух на вашето возило ги отстранува загадувачите како што се прашина, полен, смог и спори на мувла од воздухот што влегува во вашето возило.
  ЗИМСКИ ПРОМЕН НА ПЛОМЕНИ
  ПЛУС ДАНОК
  $ 99.95
  • Инсталирајте сезонски гуми на бандажи
  • Плус усогласување на 4 тркала
  • Монтирајте ги и балансирајте ги сезонските гуми
  • Рег 179.95 УСД плус даноци
  ЗИМСКИ ПАКЕТ ЗА ГОТИ
  ПЛУС ДАНОК
  1031.06

  Пакетот вклучува:

  • Челични тркала
  • X-мраз гуми од 16 инчи
  • Вентили на гуми
  • Инсталација и балансирање
  ВОЗДАВНИ СОПИРАА
  ЗА
  ЖИВОТОТ
  • Купете и инсталирајте комплет Оригинални заменски сопирачки Хонда и ние ќе ви обезбедиме заменски подлошки за истиот систем на компонентата на сопирачката без наплата, сè додека го поседувате возилото!
  • Побарајте детали или посетете ја Honda.ca
  4-АЛИГЕНМА НА ТРКАЛА
  ПЛУС ДАНОК
  $ 129.95
  • Зголемете го векот на траење на вашите гуми
  • Зголемете го животниот век на компонентите на суспензијата
  • Зголемете го животниот век на компонентите на погонската линија
  • Зголемете ја ефикасноста на горивото
  • Искусете неспокојот возење
  ПАECЕТЕ СПЕЦИЈАЛНИ
  ПЛУС ДАНОК
  $ 99.95
  • Промена на маслото и филтерот
  • Ротирајте ги и балансирајте ги гумите
  • Инспекција на системот за ладење
  • Мулти-точка список за безбедност
  • Вчитајте ја батеријата за тестирање
  ПОД-СИМБОЛ 1
  ОД
  $ 40.99

  Препорачано одржување на фабриката:

  • Завртете ги гумите, проверете дали има абење и прилагодете го притисокот.
  ПОД-СИМБОЛ 2
  ОД
  $ 98.99

  Препорачано одржување на фабриката:

  • Заменете го елементот за чистење на воздухот.
  • Заменете го филтерот за прав и полен.
  • Проверете и прилагодете го погонскиот ремен.
  ПОД-СИМБОЛ 5
  ОД
  $ 113.99

  Препорачано одржување на фабриката:

  • Заменете го течноста за ладење на моторот.
  ГЛАВЕН ПРИМЕТ 0
  ОД
  $ 79.99

  Фабрички препорачано одржување

  • Заменете го моторното масло и филтерот
  ГЛАВЕН ПРИМЕТ Б / Б1 / 09
  ОД
  $ 240.99

  Конвенционално моторно масло од

  • Заменете го моторното масло и филтерот.
  • Завртете ги гумите, проверете дали има абење и прилагодете го притисокот.

  • Сервисни сопирачки предни и задни.
  • Проверете ги прилагодувањата на рачната сопирачка.
  • Проверете ги краевите на прачките, менувачот на управувачот и чизмите.
  • Проверете ги компонентите на суспензијата.
  • Проверете ги чизмите за погонски чепови.
  • Проверете ги цревата и линиите на сопирачките (вклучително и ABS).
  • Проверете ги сите нивоа на течности, состојбата на течности и проверете дали има протекување.
  • Проверете го издувниот систем.
  • Проверете ги линиите и врските со гориво.
  • Проверете го датумот на истекување на шишето за поправка на пневматикот (ако е опремено)

  Прочитај повеќе
  ГЛАВЕН ПРИМЕТ Б / Б1 / 09
  ОД
  $ 257.99

  Синтетичко моторно масло од

  • Заменете го моторното масло и филтерот.
  • Завртете ги гумите, проверете дали има абење и прилагодете го притисокот.

  • Сервисни сопирачки предни и задни.
  • Проверете ги прилагодувањата на рачната сопирачка.
  • Проверете ги краевите на прачките, менувачот на управувачот и чизмите.
  • Проверете ги компонентите на суспензијата.
  • Проверете ги чизмите за погонски чепови.
  • Проверете ги цревата и линиите на сопирачките (вклучително и ABS).
  • Проверете ги сите нивоа на течности, состојбата на течности и проверете дали има протекување.
  • Проверете го издувниот систем.
  • Проверете ги линиите и врските со гориво.
  • Проверете го датумот на истекување на шишето за поправка на пневматикот (ако е опремено)

  Прочитај повеќе

  УСЛУГА И ПОПРАВКА

  УСЛУГА ЗА ОДРУВАЕ 2 УСЛУГА
  ЗАДРЖИ ГО
  ЧИСТА
  • Дишете чист воздух во вашиот
   возило во текот на сезоната што претстои.
  • Филтерот за воздух на вашето возило ги отстранува загадувачите како што се прашина, полен, смог и спори на мувла од воздухот што влегува во вашето возило.
  ЗИМСКИ ПАКЕТ ЗА ГОТИ
  ПЛУС ДАНОК
  1031.06

  Пакетот вклучува:

  • Челични тркала
  • X-мраз гуми од 16 инчи
  • Вентили на гуми
  • Инсталација и балансирање
  ЗИМСКИ ПРОМЕН НА ПЛОМЕНИ
  ПЛУС ДАНОК
  $ 99.95
  • Инсталирајте сезонски гуми на бандажи
  • Плус усогласување на 4 тркала
  • Монтирајте ги и балансирајте ги сезонските гуми
  • Рег 179.95 УСД плус даноци
  ВОЗДАВНИ СОПИРАА
  ЗА
  ЖИВОТОТ
  • Купете и инсталирајте комплет Оригинални заменски сопирачки Хонда и ние ќе ви обезбедиме заменски подлошки за истиот систем на компонентата на сопирачката без наплата, сè додека го поседувате возилото!
  • Побарајте детали или посетете ја Honda.ca
  ПАECЕТЕ СПЕЦИЈАЛНИ
  ПЛУС ДАНОК
  $ 99.95
  • Промена на маслото и филтерот
  • Ротирајте ги и балансирајте ги гумите
  • Инспекција на системот за ладење
  • Мулти-точка список за безбедност
  • Вчитајте ја батеријата за тестирање
  4-АЛИГЕНМА НА ТРКАЛА
  ПЛУС ДАНОК
  $ 129.95
  • Зголемете го векот на траење на вашите гуми
  • Зголемете го животниот век на компонентите на суспензијата
  • Зголемете го животниот век на компонентите на погонската линија
  • Зголемете ја ефикасноста на горивото
  • Искусете неспокојот возење
  ПОД-СИМБОЛ 1
  ОД
  $ 40.99

  Препорачано одржување на фабриката:

  • Завртете ги гумите, проверете дали има абење и прилагодете го притисокот.
  ПОД-СИМБОЛ 2
  ОД
  $ 98.99

  Препорачано одржување на фабриката:

  • Заменете го елементот за чистење на воздухот.
  • Заменете го филтерот за прав и полен.
  • Проверете и прилагодете го погонскиот ремен.
  ПОД-СИМБОЛ 5
  ОД
  $ 113.99

  Препорачано одржување на фабриката:

  • Заменете го течноста за ладење на моторот.
  ГЛАВЕН ПРИМЕТ 0
  ОД
  $ 79.99

  Фабрички препорачано одржување

  • Заменете го моторното масло и филтерот
  ГЛАВЕН ПРИМЕТ Б / Б1 / 09
  ОД
  $ 240.99

  Конвенционално моторно масло од

  • Заменете го моторното масло и филтерот.
  • Завртете ги гумите, проверете дали има абење и прилагодете го притисокот.

  • Сервисни сопирачки предни и задни.
  • Проверете ги прилагодувањата на рачната сопирачка.
  • Проверете ги краевите на прачките, менувачот на управувачот и чизмите.
  • Проверете ги компонентите на суспензијата.
  • Проверете ги чизмите за погонски чепови.
  • Проверете ги цревата и линиите на сопирачките (вклучително и ABS).
  • Проверете ги сите нивоа на течности, состојбата на течности и проверете дали има протекување.
  • Проверете го издувниот систем.
  • Проверете ги линиите и врските со гориво.
  • Проверете го датумот на истекување на шишето за поправка на пневматикот (ако е опремено)

  Прочитај повеќе
  ГЛАВЕН ПРИМЕТ Б / Б1 / 09
  ОД
  $ 257.99

  Синтетичко моторно масло од

  • Заменете го моторното масло и филтерот.
  • Завртете ги гумите, проверете дали има абење и прилагодете го притисокот.

  • Сервисни сопирачки предни и задни.
  • Проверете ги прилагодувањата на рачната сопирачка.
  • Проверете ги краевите на прачките, менувачот на управувачот и чизмите.
  • Проверете ги компонентите на суспензијата.
  • Проверете ги чизмите за погонски чепови.
  • Проверете ги цревата и линиите на сопирачките (вклучително и ABS).
  • Проверете ги сите нивоа на течности, состојбата на течности и проверете дали има протекување.
  • Проверете го издувниот систем.
  • Проверете ги линиите и врските со гориво.
  • Проверете го датумот на истекување на шишето за поправка на пневматикот (ако е опремено)

  Прочитај повеќе

  СОПСТВЕН СПЕЦИЈАЛИ

  СВЕДОШКИ НА КОРИСНИК

  Како направивме? Споделете го вашето искуство со нас!

  ФОРМА НА ФИДЕРБЕР

   Вашето Име *

   Внесувачот на Е *

   порака

   МОЈОТ СТОУФВИЛ ХОНДА.
   КРЕДИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ СОНСТВЕН КОМПЛЕМ

   Имате прашања, имаме „во живо“, одговори во лице.
   Да! Нашите специјалисти за производи се прислушуваат за да одговорат на сите ваши прашања со нашиот тимски разговор во реално време.
   Запознајте го вашиот натпревар и остварете врска со претставникот по ваш избор.
   My Stouffville Honda ви нуди комплетно виртуелно искуство за комуникација за сè, како што се финансирање, сервис за автомобили и голем избор на возила за купувачи на автомобили во GTA, регионот на Јорк, Stouffville, Uxbridge и околината.
   My Stouffville Honda е крајната дестинација за вашето искуство со купување автомобили.