Оригинални Хонда додатоци - accessorize вашиот Хонда!

 

Оригинални Хонда Патосници

Не ја преценувајте важноста на употребата на соодветно опремени и инсталирани патосници. Оригиналните потпирачи за сите сезони на Honda се дизајнирани специјално за секој модел на возило за прецизно сместување на површината на секоја од седиштата. На втичниците на возачот се обезбедени очните капаци за да се обезбеди тоа на место на приклучните клементи за ОЕМ, така што ќе остане во правилна положба, далеку од потенцијалните пречки со педалите на возачот.

Треба да се користи само еден комплет OEM-килими за подмачкување или оригинални патосници за Оригинален Хонда. Никогаш не ставајте еден сет на душеци над другиот бидејќи тоа може да резултира со поместување на матилото кое предизвикува пречки во работењето на педалите на возачот.

Пакет за заштита

Чувајте ја внатрешноста на вашето возило чиста и без препреки со ставки за заштита:

  • Сите сезонски душеци
  • Товар за товар
  • Попрскувачи
Погодност пакет

Подобрете ја практичноста на вашето возило со следните Оригинални Хонда додатоци:

  • Автоматско огледало за ретровизор за ден / ноќ
  • Подлошка
  • Далечински мотор стартер
  • Кука за кука, мрежа, организатор и разделба
  • Хонда i-LinkTM