менаџери

Дејв Робитаил
Генералниот менаџер
Лук Мадеј
Генерален директор за продажба
Колман Лаи
Користен менаџер на автомобили
Paul Magee
Управувач со фиксни операции
Колин Колер
Менаџер на делови

Финансиски Услуги

Карен Пунавала
Менаџер за финансиски услуги
Џејмс Цуи
Менаџер за финансиски услуги

admin

Миранда Маврукас
Рецепционер

Сервис

Jaime Weatherbee
Советник за услуги
Џејсон Муи
Советник за услуги
Џим Алексопулос
Советник за услуги
Џон Ромеро
Техничар
Мајк Фанси
Техничар
Ренди Бернал
Техничар

Делови

Gino Gatti
Делови советник