СЕГА НУДИМЕ БЕЗБЕДНОСЕН УСЛУГ!

 

ТЕРМЕН НАПРАВЕНА ОНЛАЈН ИЛИ ОД ТЕЛЕФОН

 

ПОСТАПКА НА ОТКАУВАЕ:

 1. ПАРКИРАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО ВОЗИЛА НА ПАРКИРАЕ НА МНОГУ
 2. КОМПЛЕТИРАЈТЕ ФОРМА ЗА ИСКЛУЧУВАЕ НА ВОЗИЛОТО ЗА ВОЗИЛО
 3. ИСПОЛНИ ГО СИТЕ СЛЕДА НА ФОРМАТА
 4. МЕСТЕТЕ ЈА ФОРМАТА, СО Клучеви, во корпата

ПРОЦЕКА НА СТОФОФВИЛ ХОНДА ВО ПОСТАПКАТА

 • СОВЕТНИК (ОСОБЕНИ НАЧИНИ) ЗБОРУВА ПЛИВОТ И МЕСТУВА КЛУЧИ ВО ПЛАСТИЧНИ ЧЕСТИ И ПЕЧАТИ
 • СОВЕТНИКОТ ОДИ ОКОЛУ ПОСТАПКАТА И ИНСТАЛИ РАБОТНИЧКИ РЕЧНИЦИ И ПРЕВОЗНИЦИ
 • * ТЕХНИЧАРИТЕ ОСОБЕНУВААТ РАКЛИВИ НА СИТЕ ВРЕМЕ
 • Советникот ќе контактира за да ги потврди барањата и препораките за услуги

ПРОНАЈДИ

 • КОНТАКТИРАНИ СО КОРИСНИЦИ ПРЕД ТЕКСТ ИЛИ ТЕЛЕФОН
 • ПОНУДА ОПЦИЈА ЗА Е-ПЛААЕ (препорачано)
 • * Запознајте го советникот на возење низ влезната врата
 • ** СОЦИЈАЛНО растојание од 6 FT се одржува за време на трансакцијата
 • АКО СЕ КОРИСТИ ДЕБИТНИЧКА МАШИНА - СЕ САНИЦИРА ПРЕД И ПО СЕКОЈА УПОТРЕБА
 • СИТЕ БЕЗ ДОПАР!

ТУКА СМЕ ДА ПОМОГНЕМЕ

Контактирајте не

 

35 Automall Blvd, Whitchurch-Stouffville, ON L4A 0W7
Локален: + 1 877-673-7348
Е-пошта: info@mystouffvillehonda.com

 

Часови на работа

Сервис

 • Понеделник-среда 8: 00am - 6: 00pm

 • Четврток 8:00 часот - 6:00 часот

 • Петок 8:00 - 6:00 часот

 • Сабота 8:00 - 3:00 часот

 •  Недела Затворено